lód w kostkach Warszawa, kostki lodu Warszawa, producent kostek lodu Warszawa, lód kruszony Warszawa, kruszony lód, producent lodu kruszonego, lód do drinków Warszawa, producent kostek lodowych, Ice show,

Lód kruszony

Lód kruszony dostarczamy w przezroczystych workach 10 kg, lód kruszony używany jest do drinków lub napojów chłodzących. Zależnie od zamówienia lód w kostakch lub lód kruszony dostarczamy własnym transportem na dowolną imprezę. Na prośbę zamawiającego lód kruszony możemy dostarczyć i wypożyczyć do niego pojemniki termoizolacyjne.


Pracujemy 24h

Ile lodu kruszonego mieści się w worku?

W worku mieści się około 10 kg lodu kruszonego.

Czy  lód kruszony może nam posłużyć do schłodzenia szampana?

Tak, z powodzeniem lód kruszony może nam służyć do schłodzenia butelki szampana.

 Czy lód kruszony może posłużyć do schłodzenia butelek z alkoholem?

Tak,  w zależności od temperatury jaką potrzebujemy uzyskać, oraz trunku lód kruszony może posłużyć do schłodzenia  alkoholu.

Ile czasu chłodzi się wino w kruszonym lodzie?

Wino najlepiej schłodzić w kruszonym lodzie przez ok 20 min.

Ile czasu chłodzimy wódkę w kruszonym lodzie?

Alkohole mocniejsze schładzamy w lodzie kruszonym przez ok 40 min .

Popularne metody

lód kruszony

Czytaj więcej

lód w kostkach

Czytaj więcej

kieliszki lodowe

Czytaj więcej

rzeźby lodowe


Czytaj więcej

zamów telefonicznie:

 tel.kom.

602 701 700

Lód w kostkach Cennik

Należymy do grupy

lód w kostkach

Jesteśmy przedstawicielem

Grupy ICE ART

na teren Warszawy i

woj. mazowieckiego

 


Zapraszamy do naszej zaufanej wypożyczalni 

MAXRENT.PL

Czytaj więcej


Meble-biurowe

Nowoczesne meble biurowe, meble gabinetowe, meble pracownicze, meble specjalistyczne oraz krzesła obrotowe i stacjonarne do biura w Warszawie.

Czytaj więcej


Sekret dobrego drinka

Dobry drink powinien być zharmonizowany pod względem smaku.  Chodzi o to, aby bez względu na rodzaj drinka (aperitif, long drink), czy rodzaj użytych składników (świeży sok, puree) podkreślały one pewne cechy trunku bazowego. Aby pozwalały wydobyć z niego różne, często niewyczuwalne bez dodatków, aromaty i smaki.

 

 

_________________________________